Rendszeres olvasók

2015. augusztus 29., szombat

TMI TAG, avagy az első, igazi poszt

Sziasztok Bogárkáim!

Eljött az idő, amikor az első igazi bejegyzést közzéteszem az oldalon. :) Annyira izgulok! :) 
Gondoltam, először ismerkedjünk meg egy kicsit, de nem akárhogyan! :) Az egyszerű bemutatkozás unalmas lett volna (szerintem), ezért választottam ezt a TAG-et, becses nevén: Too Much Information TAG (Túl sok infó rólam).
Elmondanám, hogy megszállott youtube szörfös vagyok, és ezt a kérdéssort is a beauty témában forgó youtuberektől láttam, tehát hellyel-közzel megváltoztattam a kérdéseket, hogy passzoljon. Aztán szerencsére rátaláltam még egy-két oldalra, így megnyugodtam, hogy nem leszek egyedül, aki ilyen formában tölti ki. :)
Akkor hajrá, még előttem áll 50 kérdés! :)

1) Mi van most rajtad?
Mivel így éjjel fél egy körül nem tudok elaludni, ezért pizsama. Fekete "I Love electro" feliratú póló és fekete pamutnadrág. (megjegyzem, hogy nem a szívem csücske ez a zenei ágazat)

2)Voltál már valaha szerelmes?
Könnyen szerelembe eső típus vagyok, ezért, ha úgy kezdem a mondandómat "Figyelj, szerelmes vagyok!" akkor már nem is figyel rám senki, csak bólogatnak. :P

3)Volt rettenetes szakításod?
Hála Istennek, nem. :)

4)Milyen magas vagy?
165 cm körül.

5)Hány kiló vagy?
55 és 60kg között ingadozik, évszaktól és ünneptől függően. :)

6)Van tetoválásod?
Nincsen, de mindig is szerettem volna egyet! Imádom az ízléses, művészi munkákat, olyan, mintha egy egész műalkotást magán viselne az ember, persze, csak diszkréten! Mivel láttam már idős emberen tetoválást (és elég csúnyán nézett ki) még gondolkozom rajta. :) Hosszú távú döntéseket nehezen hozok meg.

7)Van piercinged?
Nincsen, és ezt nem is szeretnék! Sajnos ismerek olyanokat, akik megbánták, vagy megszenvednek vele, ezért elment tőle a kedvem. Maximum a fülembe fúrok még egy lyukat.

8) OTP (tökéletes filmes pár)?
Fogalmam sincs. :D Szerintem a legtöbb filmes pár úgy jó, ahogy van, de ha kötelező felsorolni valakit, akkor a Hazel és Gus lenne a Csillagainkban a hibából. Önzetlenség és őszinte szeretet. Kell ennél több?

9)Kedvenc sorozat?
Bármilyen hihetetlen, de nem nézek sorozatokat. Amit szeretek, az a Two broke girls, ám az sem hat meg túlságosan, ha kihagyok részeket.

10)Kedvenc együttes?
Te jó ég! :D Utálom a kedvences kérdéseket, hiszen egy helyett minimum hármat fel tudok sorolni. A kedvenc magyar együtteseim közé tartozik a Tankcsapda, Hooligans, Kowalsky meg a vega, Children of Distance. A külföldi szerelmeim pedig Linkin park, Green day, Beatles. Elég ennyi? :)

11)Valami, amit hiányolsz?
A hegyek. Budapesten élek, de BAZ megyéből származik a családom, és ott ugye vannak hegységek, amik sokáig föl sem tűntek, aztán eljöttem onnan és hiányzik minden egyes ismerős csúcs.

12)Kedvenc zeneszám?
Most soroljam fel az összes kedvenc zenekaromtól a kedvenc számaimat? :)

13)Hány éves vagy?
16

14)Mi a csillagjegyed?
Skorpió. Néha nagyon skorpió vagyok, néha meg semmi sem. :P

15)Milyen tulajdonságot keresel a partneredben?
A sok olvasás miatt álomvilágban élek, ezért szinte lehetetlen olyan embert találni, aki megfelel a magas elvárásaimnak. (vannak ilyenek, de kevesen) Fontos a kölcsönös szeretet és tisztelet, az, ha meg tud nevettetni, szereti a családomat és elfogadja, hogy vallásos vagyok. Fel tud oldódni, de nem issza le magát egyfolytában a sárga földig, és nem láncdohányos. Nem mellesleg pedig, vigyáz rám. :P

16)Kedvenc idézet?
Nincsen, viszont a dalszövegek nagyon meg tudnak érinteni. :)

17)Kedvenc színész?
A triumvirátus számomra: Leonardo DiCaprio, Johnny Depp és Morgan Freeman. Azt azért elmondanám, hogy nem feltétlenül a filmet szeretem, amiben játszanak, hanem az alakítást, amit nyújtanak. :)

18)Kedvenc szín?
Inkább a pasztell színeket kedvelem, de az egyszerűség kedvéért narancssárga, (viharos, égszín-narancssárga) és kék (éjjeli égbolt kékje).  

19)Hangos, vagy lágy zene?
Hangulatfüggő. A hangos zenétől hamar megfájdul a fejem, ezért azt nem sokáig bírom.

20)Hová mész, ha szomorú vagy?
A szobámban az ágyamra kucorodok, de néha felmászom a galériámra. :)

21)Mennyi ideig szoktál zuhanyozni?
Elég hosszú ideig, hogy elkészüljek, de nem elég ideig ahhoz, hogy sok legyen. :) Magyarul 10 perc, maximum.

22)Mennyi idő alatt vagy kész reggelente?
Ha mindent beleszámolunk, 15-20 perc.

23)Verekedtél már valaha?
Igen. :3 

24)Mi az, ami feldob?
Egy jó könyv, zene, családom.

25)Mi az, ami lehangol?
Ha valaki nem tud rendesen feloldódni, és ezzel elrontja a te hangulatodat. Ez a legfrissebb élményem. :)

26)Miért csatlakoztál a bloggerekhez? (Az eredeti kérdésben youtube szerepel)
Szerettem volna megosztani a gondolataimat és tapasztalataimat másokkal, mivel elég sokat tudok ömlengeni, és egyre kevesebben vevők rá a környezetemben. :D

27)Mitől félsz?
Rossz emlékek miatt az autózástól. Tudom, hogy most már csak biztonságosan vezető sofőrök mellé engednek beülni a szüleim, de sokszor még apu mellett is félek egy karamboltól, pedig ő a legjobban vezető ismerősöm.
Teljesen ésszerűtlen, de egyszerűen undorodom a pillangóktól és még pár rovartól, ami nem a légy meg a házipók, hanem az extrább fajok, százlábú meg ilyenek.

28)Min sírtál legutoljára?
Mivel képeken meg gifeken is képes vagyok elsírni magam, ezért nagyjából bármi képes arra, hogy könnyeket csaljon ki belőlem, ám ezúttal egy reklámon sírtam, ami a rasszizmus ellen szólt. 

29)Kinek mondtad legutoljára, hogy szereted?
Mivel én mindig mindenkit szeretek és ezt mindig mindenkinek el is mondom, ezért szerintem az egész családomnak egyszerre. :) Az egyszerűség kedvéért a kishúgomnak, mikor jó éjt puszit adtam neki.

30)A blog nevének jelentése? (a kérdésben eredetileg itt is a youtube csatorna névre kérdeznek rá)
Only book’s annyit tesz, hogy csak könyvek. :) Egyébként nem tudom, miért ez lett a neve, mert még csak egy éve tanulok angolt, és azt sem tudtam, az only mit jelent. :D Nem vagyok egy kreatív ember, a jó neveket meg már elkapkodták.

31)Utolsó könyv, amit olvastál?
Marie-Aude Murail: Oh, boy!

32)Mit olvasol most?
James Dashner: Halálkúra

33)Legutolsó sorozat, ami láttál?
Two broke girls. Nem tudom megunni. :P

34)Legutolsó ember, akivel beszéltél?
A szüleim, ugyanis nem találtam a lakcímkártyámat, és kiderült, hogy náluk volt. Igen, nekem este jut eszembe a lakcímkártya. :)

35)Mi a kapcsolatod azzal az emberrel, akivel a legutóbb SMS-eztél?
Anyuval beszéltem utoljára, és éppen azt üzente, hogy délre érjek le nagyiékhoz, mert ebédelünk. :D

36)Kedvenc étel?
Nem írom le a nevét, mert sváb étel arrafelé, ahonnan származom, de éjjel-nappal enni tudnám! Aztán, mivel húsimádó vagyok, imádom nagyim töltött husiját és rakott krumpliját, keresztanyu chilis babját és anyu tejszínes, kukoricás husija, máglyarakása illetve hagymakrémlevese és gyümölcslevese is megunhatatlan. :) (a könyvek mellett imádom a hasamat)

37)Hová mennél el legszívesebben?
Amszterdam számomra álomváros, illetve Erdélybe. Azon kívül elhatároztam, hogy bejárom Magyarországot, és ebbe belevontam a családomat is. :) Elég jól haladunk.

38)Utolsó hely, ahol voltál?
Nagymamáméknál vidéken.

39)Bele vagy zúgva valakibe?
Azt olvastam, hogy ha három hónap után is vonzódunk valakihez, az már szerelem, úgyhogy igen. :)

40)Legutóbb kit pusziltál/csókoltál meg?
A tesómat, mikor jó éjt puszit adtam neki. :)

41)Legutóbb mikor bántottak meg?
Önkéntelenül, de az osztályfőnököm. Illetve, nem tudom, miért tette, de igazából joggal haragszom rá, csak ő ezt még nem tudja.

42)Kedvenc édességed?
Most válasszak egyet? :D Nem vagyok édesszájú, de a nagyi-féle sütik és pár csoki bármikor jöhet.

43)Milyen hangszeren játszol?
Egy évig furulyáztam, majd oboáztam is, de sajnos abba kellett hagynom. Azóta is vágyakozom arra, hogy kézbe vehessek még egy oboát.

44)Kedvenc ékszered?
Még egy kedvences kérdés, és a falnak megyek! :D Mindegyik ékszeremet szeretem, mindegyiknek van története és valamiért kedvesek a szívemnek.

45)Mit sportoltál legutóbb?
Úsztam a Balatonban. :) Amúgy játszós sportot kell mondani, úgyhogy pingpong és röplabda.

46)Legutolsó dal, amit énekeltél?
Még mindig megy a zene a háttérben hajnali kettőkor, úgyhogy legyen a Tankcsapda egyik száma, mivel az van lejátszási listára téve :)

47)Kedvenc csajozós/pasizós szöveged?
Nincsen. Ez normális? :D

48)Használtad valaha?
Mivel nincsen, ezért nem.:)

49)Legutoljára mikor találkoztál/randiztál valakivel?
Ha interneten keresztül beszéltünk a távolság miatt, az számít? Mert szerintem igen.

50)Ki válaszolja meg a kérdéseket?
Na, ez könnyű! :) Bárki, aki csak szeretné, hiszen én is megismerném az olvasóimat, már ha lesztek. Úgyhogy e-mailben, kommentben, de akár fejben is megválaszolhatjátok, jó szórakozást hozzá! :)

Fuh, nem is volt olyan nehéz, mint hittem. :) 
Remélem megismerhettetek egy kicsit közelebbről,  és nem zavartak benneteket a fejecskék. :) Annyira fel vagyok dobva, hogy így éjjel is mosolyoghatnékom van. :)
Csókollak benneteket, majd jelentkezem! ♥