Rendszeres olvasók

2015. szeptember 4., péntek

Bookline szerzemények

Sziasztok Bogárkák!

Milyen csodálatos dolog az internet! Nem csak blogot lehet vezetni rajta, hanem vásárolni is tudunk. Például könyvet rendelni. Igen, három könyv van az asztalon, és csak azt várják, hogy bemutassam őket. :)
Nagyon szeretek csomagot kapni, még úgy is, hogy tudom, mi van benne. Valahogy mégis izgalmasabb az, ha a kibontatlan, fóliába csomagolt gyönyörűségek ott pihennek a szobádban. 
Eleget ömlengtem. :D A könyvekről annyit kell tudni, hogy kettőt biztosan el fogok olvasni belőle, a harmadikat pedig apunak adom.
A szerzeményeim pedig a következők:
Anoni Mara: Bűn vagy bűnhődés - Vallomás egy traumáról és a terápiáról
Ez a könyv egy olyan magyar nőről szól, aki hat éves korában szexuális abúzus, visszaélés áldozata lett. Akkor még nem fogta fel, hogy mi történt közte és unokatestvére között, akivel éveken át tartott a viszony. A mára már negyvenes éveiben járó asszony senkinek sem beszélt az őt ért traumákról, könyvét is álnéven jelentette meg. 
Tudom, hogy fiatal vagyok még a hasonló könyvekhez, mégis annyira kíváncsi vagyok erre a műre. Miután a szüleim elolvasták, biztosan én is belekezdek!










Arthur Conan Doyle: Sherlock Holmes and the Sport of Kings
 Ez a könyv igazából véletlenül rendeltetett meg, de pont jól jön egy kis nyelvgyakorlásnak, úgyis idén tanulok második éve angolul. Az Oxford könyvsorozat Sherlock kalandjait meséli el egyszerű, rövidke változatban, szószedettel, feladatokkal. Már beleolvastam egy picikét, és a nagyját értem, nem véletlenül, hiszen a legkönnyebb szinten van megírva. A történetről nem sokat tudok. 
A lóversenyek világában vagyunk, ahol a pénz akarva, akaratlanul is jelen van. Silver Blaze egy versenyló, aki hirtelen eltűnik, az edzőjét pedig megölik. A rendőrség nyomozni kezd, és kit hívnának segítségül, ha nem a híres Sherlock Holmest? Meg persze Watsont...











Ben Kane: Elfeledett légió
 Ez apu könyve. :) A fülszövege viszont megtetszett, ezért lehet, hogy elolvasom. 
Sok szálom fut a történet, ami összekapcsolódik... hol máshol, mint Rómában? Három különböző férfi, akiknek megvannak a maguk történetei, a sors mégis összehozza őket. Mindeközben harcok folynak a világban, és szereplőink lelkében is.
Többet nem tudok, de jónak tűnik. 




Ennyi lett volna, nem sokat tudok a könyvekről, de ígéretes zsákmánynak tűnik. :)
Sziasztok! ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése